Novi model TMAX SX Sport Edition

Novi model TMAX SX Sport Edition

Vedno se trudite po svojih najboljših močeh in zahtevate le najboljše – tako v službi kot v prostem času – in novi model TMAX SX Sport Edition je zasnovan tako, da zagotavlja najbolj adrenalinsko vožnjo v razredu. Ko je mesto vaše igrišče, vam zmogljiv tekočinsko hlajen vrstni agregat z dvema valjema in prostornino 530 cm3 tega vodilnega maxi-skuterja daje občutek nadzora v mestu in vas pripelje kamor koli želite – pri tem pa vedno zagotavlja energično vožnjo. Ko želite pobegniti iz mestne džungle in preživeti nekaj kakovostnega časa zunaj mesta, pa je model TMAX SX Sport Edition vaš najboljši partner pri vožnji.

Model TMAX SX Sport Edition je zasnovan brez kompromisov in ima najboljše tehnične lastnosti med vsemi Yamahinimi maxi-skuterji, po njegovih žilah pa teče čista DNK športnih motornih koles. Za vožnjo po mestu ali športno potovanje ta tehnološko dovršen skuter predstavlja zmagovalno situacijo za voznike, ki na vseh področjih vložijo ves svoj trud – in v zameno pričakujejo enako.

SX Sport Edition: Najekskluzivnejši in najbolj dinamičen TMAX!

TMAX je v zadnjih dveh desetletjih zelo napredoval. Zdaj Yamaha predstavlja povsem novo raven tega kultnega maxi-skuterja z modelom TMAX SX Sport Edition, ki je najekskluzivnejši in najbolj dinamičen model v legendarni družini MAX.

Ta vodilni maxi skuter je opremljen z edinstvenim izpuhom Akrapovič, ki poudarja njegovo kakovost in ekskluzivnost, izdelan pa je za najbolj vznemirljiv športni način vožnje. Karbonska zaščita in poseben logotip na izpuhu potrjujeta vrhunske tehnične lastnosti modela, s prepoznavnim zvokom in vrhunsko končno zasnovo pa izpuh Akrapovič poudarja vodilni status prestižnega modela TMAX SX Sport Edition.

Model TMAX SX Sport Edition je opremljen tudi s športnim vizirjem in nosilcem registrske tablice, ki poudarjata športne in agresivne linije aerodinamičnega oklepa v slogu motornih koles. V kombinaciji z videzom, ki so ga navdihnili dirkalni modeli, ter vznemirljivim zvokom izpuha Akrapovič, te ekskluzivne lastnosti krepijo položaj modela Sport Edition kot vodilnega modela MAX!

Tako kot vsi modeli v družini TMAX, je tudi TMAX SX Sport Edition opremljen z lahko aluminijasto šasijo z dovršenimi obrnjenimi sprednjimi vilicami in zadnjim vzmetenjem z vzvodi, kar zagotavlja neverjetno okretno športno vodljivost z izjemno stabilnostjo.

Njegov 2-stopenjski sistem D-MODE vozniku omogoča prestavljanje med načini delovanja agregata in prilagajanje različnim situacijam, sistem nadzora nad oprijemom (TCS) in ABS pa zagotavljata, da lahko vsak voznik uživa popoln nadzor pri vožnji na različnih cestiščih.

Napredni TFT-instrumenti so opremljeni s kakovostnim črno-belim zaslonom TFT, ki prikazuje ogromno informacij o hitrosti, vrtljajih na minuto, porabi goriva in še več, vžig s pametnim ključem pa omogoča daljinsko upravljanje, medtem ko edinstveni sistem zaklepanja sredinskega stojala zagotavlja dodatno zaščito proti kraji.

Njegov sistem My TMAX Connect, ki je ekskluziven v industriji, lastnikom omogoča dostop do informacij o lokaciji skuterja in aktiviranje ali deaktiviranje zaklepanja agregata ter dostop do geoograje in funkcij za upravljanje zaščite proti kraji.

Model TMAX SX Sport Edition je izdelan v dovršeni srebrni Matt Silver barvi in opremljen z zlato obarvanimi sprednjimi vilicami v slogu motornih koles in z modrimi platišči, zaradi česar vrhunsko izkušnjo MAX popelje na novo raven – s tem pa tudi utrjuje Yamahino predanost trgu športnih skuterjev.

Pregled modela TMAX SX Sport Edition

•    Zmogljiv tekočinsko hlajen vrstni agregat z dvema valjema in prostornino 530 cm3
•    Vrhunski športni model, ki zagotavlja resnično dinamično vožnjo
•    Kakovostno 360-stopinjsko doživetje vožnje
•    Ekskluziven izpuh Akrapovič s karbonsko zaščito
•    Zatemnjen športni vizir in nosilec registrske tablice
•    Lahka aluminijasta šasija za okretno vodljivost
•    2-stopenjski sistem D-MODE se prilagaja različnim razmeram
•    Posebna srebrna Matt Silver barva
•    Zlato obarvane obrnjene sprednje vilice v slogu motornih koles
•    Modro obarvana platišča
•    Sistem vžiga s pametnim ključem “Smart Key”
•    Napredni TFT-instrumenti
•    Sistem zaklepanja sredinskega stojala za zaščito proti kraji
•    Sistem nadzora nad oprijemom (TCS)
•    My TMAX Connect za povezljivost in nadzor, ekskluziven v industriji

MOTO - NAUTIKA D.O.O.

POŠLJITE NAM SPOROČILO

Imate za naš kakšno vprašanje, pohvalo ali kritiko?
Pošljite nam sporočilo in v najkrajšem možnem času vam bomo odgovorili.




Naslov:

Ptujska cesta 63
2204 Miklavž na Dravskem polju
Slovenija

Kontakt:

+386 (0)2 629 04 00

info@moto-nautika.com

Delovni čas:

Pon-Pet: 08:00 - 18:00
Sob: 09:00 - 13:00
Nedelja & prazniki: ZAPRTO

Prodaja vozil in plovil:

+386 (0)2 629 04 00
+386(0)31 300 205

prodaja@moto-nautika.com

Rezervni deli:

+386 (0)2 629 04 02
+386(0)31 386 951

deli@moto-nautika.com

Dodatna oprema:

+386 (0)2 620 26 01
+386 (0)51 222 122

oprema@moto-nautika.com

Tajništvo:

+386 (0)8 384 95 84

tajnistvo@moto-nautika.com